Jalousi synonym

jaloux – Den Store Danske – lex.dk

jaloux | lex.dk – Den Store Danske

Synonymer for jalousi · skinsyge, · følelse, · fornemmelse, · sindsstemning, · markise, · parasol, · persienne, · solsejl, …

Jaloux, skinsyg; misundelig. Se jalousi..

Synonym for Jalousi – Synonymbog.com

Synonymer for jaloux · skinsyg, · misundelig …

Synonym for Jaloux – Synonymbog.com

Søgning på “jalousi” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. … Synonym skinsyge Se også misundelse.

jalousi — Den Danske Ordbog – Ordnet

Vi fandt 14 løsningsforslag for ordet JALOUSI som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til JALOUSI. Det er muligt at få …

JALOUSI – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

(fra fr. jalousie, afl. af jaloux; jf. II. Jalousi) det at være jaloux. 1) (jf. jaloux 1; lidt gldgs.) skinsyge. Holb. Usynl.III.3. der er nu en anden (dvs.

jalousi — sproget.dk

Jalousi Synonymer: Misundelse, Mistillid, Mistænksomhed, Betænkeligheder, Vrede, Intolerance, Begærlighed, Mistillid,

Hvad er synonymer for Jalousi – ABC Synonymordbog

Liste over synonymer til det ord JALOUSI og 22 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for JALOUSI – Krydsord

Synonymer for JALOUSI

Synonymer og antonymer (modsatte ord) til ordet “Jalousi” og dets betydning. ✓ Tjenesten er gratis, og du får hjælp til ordets stavning med mere.

Liste over synonymer til det ord JALOUSI og 34 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer til Jalousi – SYNONYMER.DK

Keywords: jalousi synonym