Aloe heat lotion matas

Køb AVIVIR Aloe Vera Heat 150 ml – Matas

AVIVIR Aloe Vera Heat 150 ml … AVIVIR Aloe Vera After Sun Lotion Tan Optimizer 150 ml … AVIVIR Aloe Vera Kids Sun Safe Lotion SPF 30 150 ml.

AVIVIR Aloe Vera Heat 150 ml. Se pris og køb online på Matas.dk [checkmark] Gratis levering til din lokale Matas ved køb over 99 kr.

AVIVIR produkter – Se tilbud og køb hos Matas

Dybdevarmende lotion til brug ved massage og i forbindelse med sport. Masseres ind ved ømme og overbelastede led og muskler. Er også god til kolde fødder.

Se Matas udvalg af AVIVIR og køb i vores butikker eller online på Matas.dk. Et oplagt valg til dig som sætter pris på skønhed og velvære.

Aloe Vera Heat lotion | 70% af det bedste … – Avivir.dk

Aloe Vera Heat lotion | 70% af det bedste økologiske Aloe Vera

Avivir Aloe Vera Heat Lotion er til dig, der døjer med overbelastede led og muskler. Ved påføring opnår du en afslappende samt varm virkning.

Dybdevarmende lotion til brug ved massage og i forbindelse med sport. Masseres ind ved ømme og overbelastede led og muskler. Er også god til kolde fødder.

Avivir Aloe Vera Heat – til ømme muskler og led – Webapoteket

Avivir Aloe Vera Heat Lotion – til ømme muskler og led

268 kr.

Avivir Aloe Vera Heat Lotion er til dig, der døjer med overbelastede led og muskler. Ved påføring opnår du en afslappende samt varm virkning.

Avivir Aloe Vera Heat 150ml (29 butikker) • Se priser »

Vi forhandler alle de kendte Aloe Vera Forever produkter. Bestil nemt i shoppen eller ring, … Anvend evt. sammen med Aloe Heat Lotion for dobbelt effekt.

Avivir Aloe Vera Heat 150ml – Find laveste priser hos PriceRunner ✓ Sammenlign fra 29 butikker!

Heat Lotion – Populær varmende massage creme fra Forever

Aloe Heat Lotion · Skøn massage til trætte kroppe. Dejlig afslappende massagelotion med Aloe vera, methylsalicylat, mentol og eukalyptusolie. · Til hvem? · Mange …

Aloe Heat Lotion er uundværlig når noget gør ondt – til ryg, nakke, skuldre, lænd, skinneben, kramper, menstruationssmerter og meget mere…

Aloe Vera Forever Produkter – Din forhandler – Altid gode tilbud !

Velkommen til din fortrukne Aloevera Shop på nettet. Vi er GODKENDT af DATATILSYNET og NETS Sikker betaling. Forever therm; Infinity; C9 Vanilla.

Vi forhandler alle de kendte Aloe Vera Forever produkter. Bestil nemt i shoppen eller ring, hurtig levering, gode tilbud – SE HER !

Aloe Heat Lotion | Forever Living

Skøn massage til trætte kroppeDejlig afslappende massagelotion med Aloe vera, methylsalicylat, mentol og eukalyptusolie. Dufter frisk af pebermynte. Til hvem?Aloe Heat Lotion er velegnet til alle, der sætter pris på en dejlig, afslappende massage. Både populær blandt personer, der træner meget og ofte, og hos dem, der har et stillesiddende kontorjob og har behov for at få løsnet nakke og/eller ryg op med en dejlig omgang massage. Mange anvendelsesområderEfter en lang dag på kontoret, i haven eller efter træning ved vi alle, hvordan kroppen har det. Når det er tid til en afslappende massage, så prøv Aloe Heat Lotion. Aloe Heat Lotion er en massagelotion med en cremet konsistens, der giver et godt greb og trænger godt ind i huden uden at klistre. Gennemtænkt indholdAloe Heat Lotion er desuden spækket med ingredienser, der forstærker den afslappende fornemmelse fra massagen, eksempelvis Aloe vera, arginin, allantoin og olie fra eukalyptus, sesam og abrikoskerner. Mentol og methylsalicylat bidrager med deres beroligende egenskaber og giver, sammen med eukalyptusolien, Aloe Heat Lotion en frisk duft. Hvad er methylsalicylat?I naturen forekommer methylsalicylat i mange stedsegrønne planter. Den har en karakteristisk, pebermynteagtig duft og anvendes på grund af sine beroligende egenskaber ofte i salve.Aloe Heat Lotion fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Aloevera Danmark

Aloevera Danmark sælger alle former for Aloevera produkter fra FLP. ALOEVERA DANMARK Vi kan li` at være de bedste. Aloevera Danmark er godkendt af DATATILSYNET og NETS for din sikkerhed. ALOEVERA DANMARK Vi kan li` at være de bedste.

Keywords: aloe heat lotion matas